Тимот од млади, стручни и посветени кадри се клучот на успехот на ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА.
Вработувањето на најдобрите кадри и нивниот натамошен развој и усовршување се нашиот врвен приоритет.


Доколку сакате да станете дел од тимот на ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА, да работите во престижна меѓународна компанија од областа на автомобилската индустрија, аплицирајте на
Во случај на потреба од соодветен кадар за работа, ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА врз основа на апликацијата ќе направи предселекција на апликантите.
ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА нема обврска да ги извести лицата кои доставиле апликација како искажан интерес за работа и учество во формирање на база на потенцијални човечки ресурси за работен ангажман во ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА.Следи не' на