Тимот од млад, стручен и посветен кадар е клучот на успехот на ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА.
Вработувањето на најдобриот кадар и нивниот натамошен развој и усовршување се наш врвен приоритет.


Дали сакате да станете дел од тимот на ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА, да работите во меѓународно позната компанија од областа на автомобилската индустрија?

Аплицирајте овде:
ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА врз основа на апликацијата ќе направи предселекција на апликантите.
ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА нема обврска да ги извести лицата кои доставиле апликација како искажан интерес за работа и учество во формирање на база на потенцијални човечки ресурси за работен ангажман во ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА.Следи не' на